in 1D iPC but not so far in 2D

More
6 years 6 months ago - 6 years 6 months ago #85 by JLP
Dear Jorge Molinero,

We have successfully run a model in PhreeqC alone, in 1D iPC but not so far in 2D iCP.
When we run our 2D model we keep receiving the attached errors and have no furhter clue how to overcome the problem.
Do you have any suggestion? Would you need further information (which ones) on our model?

Thanks for your first ideas,
Johanna
Last edit: 6 years 6 months ago by JLP. Reason: attachment was missing

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #88 by bshafei
Dear Johanna,
Error messages haven't been attached. Thanks.

Babak
The following user(s) said Thank You: JLP

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #89 by Karimzadeh
Dear Babak,

please find the error messages (info file) we got after running 2D icp in the attached file. it seems to me that its not telling a cleare message, if more info. is needed please let me know.

Lotfollah

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #90 by Karimzadeh
again the error file here:
Lotfollah

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #91 by bshafei
Dear Lotfollah,
The attached file is still missing. Maybe it would be better to email the error file and iCP log file to iMaGe or me.

cheers,
Babak
The following user(s) said Thank You: Karimzadeh

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.199 seconds
Powered by Kunena Forum