iCP file can't run with iCP1.3

More
4 years 7 months ago #286 by Sho Ogata
I am a university student in japan. I have iCP R&D license.

Today, I success to set up iCP 1.3 with COMSOL 5.2 .
But, iCP file can't work with iCP 1.3. same file can run with iCP 1.1 before .
Every time same error message is displayed. Why file can't run with iCP 1.3 .
I would appreciate it if you could give me some advice. I am troubled very mautch.I
would appreciate it if you could give me some advice?
I attached error message file.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #287 by Alvaro Sainz
Dear Sho Ogata,

I see in the error file that the label of mesh is written in Japanese. iCP relates with Comsol features through their labels. The Japanese writing system is probably causing problems. Try to change the language of Comsol 5.2 to English:
File>Preferences>General. Select the Language and click OK

Best,
Alvaro
The following user(s) said Thank You: Sho Ogata

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #288 by Sho Ogata
Hi Alvaro,
Thank you for your reply. I change COMSOL language japanese to English.
But, iCP file can't run with iCP1.3. Same error message was displayed. I can't understand reason.
I attached error message file.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #289 by Alvaro Sainz
Hello,

Are you running in Comsol 5.2 or 5.2a? As this post explains, there is a compatibility problem between iCP and Comsol 5.2a.

Best,
Alvaro

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #290 by Sho Ogata
Hi Alvaro,
Thank you for your reply.

I use comsol 5.2 with iCP ver 1.3. I don't use comsol 5.2a.
I know that iCP 1.3 doesn't be compatible.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
4 years 7 months ago #292 by Thomas
Hello Sho and all ICP experts,

I'm also having similar trouble with running even the unmodified ICP examples files... (I'm on Win10 64 with Comsol 5.2 [Build 166]).
I should mention that I have two Comsol versions (another 5.2a installation) on my machine.
After not using ICP for a while I don't understand what's wrong know as I think the examples were running fine before...!?
Did you resolve your problems and can give any hints?

Thanks and best wishes,
Thomas

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.262 seconds
Powered by Kunena Forum